2020. 03. 13. - 08:45

Ellie Goulding edzésfüggő volt

Ellie Goulding edzésfüggő volt

A népszerű énekesnő megosztotta életének egyik problémás időszakát a rajongókkal: Ellie Goulding elárulta, edzésfüggőséggel küzdött - előfordult, hogy a stúdióba se ment be emiatt.

Korábbi függőségéről beszélt a napokban Ellie Goulding. A csinos énekesnő edzés-függő volt, s egészen odáig ment, hogy minden áldott nap járt, úgy érezte, ha nem teszi, abból gond lesz.ellie_goulding_001
 
Még az is megtörtént vele, hogy a stúdiós munkát kihagyta emiatt. „Nem tudom, hogy ez valami túlélési stratégia volt-e részemről, mivel a turnézás nagyon fárasztó volt fizikailag és mentálisan is” – mondta Ellie Goulding.
 
Folyamatosan csak az érdekelte, hogy kellően fitt és egészséges legyen, megpróbálta ellensúlyozni azt, hogy a turnén ivott alkoholt és nem étkezett túl jól.
 
Ellie azt is elismerte, hogy amikor az ember edz, szervezete sok endorfint szabadít fel, s ezt újra és újra érezni akarja.
 
A 33 esztendős sztár végül leküzdötte függőségét, s ebben nagy segítségére volt a férje, Caspar Jopling.
 
Ellie Goulding ma már inkább arra figyel, hogy étkezése összességében egészséges legyen.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.