2021. 07. 29. - 07:30

Ezért fogyott le Rebel Wilson

Ezért fogyott le Rebel Wilson

Mindenkit meglepett, amikor a korábban dundi színésznő váratlanul jó pár kiló mínusszal jelent meg a nyilvánosság előtt. Most kiderült, mi indokolta valójában Rebel Wilson diétáját.

Túlsúllyal ismerte meg a világ Rebel Wilson színésznőt, aki számos szerepben bizonyított már. Pár hónappal ezelőtt azonban meghökkentő változáson ment keresztül a 41 éves sztár. Rebel Wilson
 
Rebel Wilson csaknem 30 kilótól szabadult meg – mint most kiderült, orvosa tanácsára, azért, hogy növelje teherbeesési esélyeit.
 
A pluszkilók lefaragása és az egészséges életmód ugyanis sokat segít, s ez különösen nagy motivációt adott a színésznőnek.
 
Rebel Wilson az Instagram Live-on azt mondta: ez indította el tehát az úton, hogy lefogyjon, nagyobb a valószínűsége ugyanis egészséges súllyal annak, hogy a petesejtjei lefagyaszthatók a jobb minőségűek lesznek.
 
„Nem magam miatt csináltam először. A saját mini énemre gondoltam” – vallotta be Rebel Wilson.
 
Kezdetben a színésznő csak annyit osztott meg a nagyérdeművel, hogy rossz hírt kapott, és mindenkinek, aki a termékenység problémájával küzd, azt üzente: átérzi a helyzetüket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.