2022. 11. 02. - 08:25

Földönkívüli technológiától tartanak a tudósok

Földönkívüli technológiától tartanak a tudósok

Elfogyhat a hely az űrben, mert az idővel megtelhet idegen tárgyakkal – ettől tartanak a tudósok, akik állítják: jelenleg négymilliárd űrobjektum található a Naprendszerben.

Aggódnak a tudósok: a szakemberek szerint kifogyhatunk a helyből – az űr ugyanis megtelhet idegen tárgyakkal.
Jelenleg 4 milliárd űrobjektum található a Naprendszerben, ezek közül sok UFO lehet – vélekednek. Olvasd el: Megtalálták az univerzum legnagyobb, általunk ismert galaxisát ur_01
 
A becslést Avi Loeb, a Harvard Egyetem asztrológiai tanszékének egykori elnöke, egyben az idegen technológia bizonyítékait kutató Galileo Projekt vezetője készítette el. 
 
Loeb szerint az objektumok többsége kicsi - vannak azonban olyanok is, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy idegenekhez köthető eszközök legyenek.
 
A szakember jobb teleszkópokba fektetne be, amelyek segítenének jobban megérteni a helyzetet. Olvasd el: Marsi küldetések miatt nőtt meg az idegen invázió esélye?
 
A Naprendszert meg lehet tölteni idegen objektumokkal – sugallja Loeb és Harvard csillagásztársa, Carson Ezell közös tanulmánya.
 
„A csillagközi objektumok friss észlelési aránya és az ismert képességek felhasználhatók a Naprendszerben a szomszédságban lévő, hasonló objektumok sűrűségének becslésére” – állítják a tudósok.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.