2011. 08. 20. - 10:09

Gesztesi megváltoztatja a külsejét!

Gesztesi megváltoztatja a külsejét!
Gesztesi Károly megunta mackós alkatát? Új társat keres?

Gesztesi Károly fogyókúrázik az update módszerrel!

Aki ismeri Gesztesi Károlyt, az tudja, hogy tény, igencsak szereti a hasát. Gesztesi Károly végre teljesen lazán veszi az életet. Sikertelen kapcsolatai és házasságai után újra hódítani szeretne.

Sejtjük, hogy immár végleges, igazi társara vágyik, mint minden ember a lelke mélyén. Ehhez azonban úgy érezte Gesztesi, hogy szüksége van egy kis külsődleges „átalakításra"...Ezért eljegyezte magát az egészséges életmóddal és a mozgással, a kettő segítségével akar bomba formába lendülni.

Gesztesi Károly fogyókúrázik!


Saját maga is beismerte nyilvánosan, hogy tényleg hódítani szeretne. Szükséges van a visszaigazolásra, szüksége van az igazi szeretetre.

Már kezd látszódni a változás Gesztesi Károlyon, mivel fiatalabb és idősebb hölgyek egyaránt érdeklődne hevesen személye iránt. Megtudhattuk, hogy forgatások előtt kemény edzés vár rá, amiben személyes edzője és barátja segít neki. Vajon kiről van szó!

Ma Norbi közzétette az egyik  legnagyobb közösségi portálon a Gesztesiről szóló cikket, így hát az a sejtésünk, hogy Schobert Norbi van a háttérben. Ő segít talán a színész átalakulásában. Hajrá Gesztesi Károly! Meglátjuk mi történik pár hónap múlva!

-gg-

Gesztesi Károly

Gesztesi újra formába lendül?

Forrás: TV2, Frizbi Hajdú Péterrel

 

 Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.