2020. 08. 29. - 09:00

Gigi Hadid mégis pózolt várandósan

Gigi Hadid mégis pózolt várandósan

Noha korábban úgy vélte, nem szeretne magáról pocakos fotókat mutatni, a csinos modell most mégis a világ elé tárta alakját egy profi fotósorozat keretében.

Várandós felvételek készültek Gigi Hadidról. A népszerű modell áprilisban erősítette meg, hogy kedvesével, Zayn Malikkal – a One Direction énekesével – gyermeket várnak.gigihadid_varandos_1
 
A 25 éves Gigi korábban sem titkolta, hogy szívesen alapítana már családot és foglalkozna egy kicsit mindennapi teendőkkel.
 
Azt azonban terhessége kezdetekor kizárta, hogy pózolna is pocakosan a kamerák előtt.
 
Ígéretét a jelek szerint megszegte, mivel a napokban igencsak szép, profi fotósorozat készült róla, melyen megmutatja várandós alakját.
 
Gigi a képekkel kapcsolatban azt írta Twitter oldalán: nagyon jó volt a fotózás, de határozottan fárasztóbb, mint amikor még nem várt babát.
 
A sikeres modell egyébként saját bevallása szerint jól érzi magát a bőrében, s megköszönt minden jókívánságot követőinek.
 
Gigi Hadid és Zayn Malik egyébként közel 1 év kihagyás után kezdte újra kapcsolatát tavaly, s úgy tűnik, tartósan kikötöttek egymás mellett, hiszen kapcsolatukat immár egy közös gyermekkel is megerősítik.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.