2020. 04. 29. - 08:30

Gigi Hadid várandós?

Gigi Hadid várandós?

Valószínűleg ez az év egyik legnagyobb meglepetése: a hírek szerint gyermeket vár a sikeres modell. Gigi Hadid és párja, Zayn Malik szülők lesznek.

Úgy hírlik, várandós Gigi Hadid – hamarosan érkezik közös gyermekük kedvesével, a One Direction korábbi énekesével, Zayn Malikkal.Zayn Malik és Gigi Hadid
 
A TMZ értesülései szerint a 25 esztendős modell 20 hetes terhes.
 
A lap „családi forrásokra” hivatkozik, melyek megerősítették a nagy hírt. Mindkét fiatal famíliája nagyon izgatott.
 
Gigi Hadid és Zayn Malik egyelőre nem kommentálta a dolgot.
 
Nem titok ugyanakkor: a népszerű modell elhintette annak lehetőségét, hogy családot alapítanak Zaynnal.
 
A közelmúltban arról beszélt, bizakodva néz a jövőbe a modellkedés mellett is. Úgy fogalmazott, „azt gondolom, ahogy idősebb leszek, egy napon családot alapítok, s nem tudom, mindig a szakmában maradok-e. Szeretem a divat kreatív oldalát, rendkívül feltöltő számomra. Az emberek, akikkel dolgozom, boldoggá tesznek, szerencsés vagyok velük. De ki tudja? Talán a jövőben időm nagy részében főzni fogok.”
 
Arra valószínűleg lehet számítani, hogy a fiatal pár nem Gigi New York-i lakásában szeretne gyermeket nevelni – mivel nemrég bevallotta, élvezi, hogy jelenleg távol van a városi nyüzsgéstől.
 
A modell korábban vásárolt egy farmot New York-on kívül.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.