2020. 07. 17. - 08:50

Gigi Hadidról nem fogunk várandós fotókat látni

Gigi Hadidról nem fogunk várandós fotókat látni

Nem szeretne terhességéről képeket megosztani a fiatal modell. Gigi Hadid nem érzi úgy, hogy ezeknek az intim felvételeknek ki kellene kerülni a közösségi médiába.

Gigi Hadid nem érzi szükségét, hogy képeket közöljön várandósságáról a közösségi médiában. A 25 esztendős modell úgy döntött, távol tartja magát a különféle platformoktól, s várandóssága részleteit csupán a családdal és a barátaival osztja meg.gigihadid_0001
 
Döntéséhez az is hozzájárult, hogy megjelent a koronavírus és a feketebőrűekért kiálló mozgalom – a Black Lives Matter -, ezért Gigi úgy érzi: túl nagy gondok vannak a világban ahhoz, hogy ő a saját életéről és öröméről posztolgasson.
 
Az Instagram Live-ban azt mondta: „Sokat gondolok arra, hogy az emberek meglepődnek, amiért kevés dolgot osztok meg, de lássuk be, egy járvány közepén lettem várandós. Nem ez a leglényegesebb dolog most a világon.”
 
Gigi Hadid 2020 áprilisában erősítette meg, hogy kedvesével, az énekes Zayn Malikkal gyermeket várnak.
 
Yolanda Hadid, a modell édesanyja szintén kifejezte izgatottságát, amiért első alkalommal lesz nagymama – azt is elárulta, hogy a kisbaba várhatóan szeptemberben érkezik.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.