2020. 07. 02. - 08:30

Gwyneth Paltrow-t meglepte a szerelem

Gwyneth Paltrow-t meglepte a szerelem

Csodálatos meglepetésként írta le a kedvesével való találkozást a népszerű színésznő. Gwyneth Paltrow a válása után nem számított új szerelemre.

Gwyneth Paltrow-t nagyon meglepte, hogy válását követően ismét rátalált a szerelem. A csinos, két gyermekes színésznő „csodálatos meglepetésként” említi, hogy megismerkedett új kedvesével, Brad Falchukkal.gwyneth_1
 
Új párjával 2018 szeptemberében házasodott össze. 
 
A 47 esztendős sztár 2014-ben vált el a Coldplay frontemberétől, Chris Martintól, akivel két közös gyermekük született. Apple most 16, Moses pedig 14 éves.
 
Gwyneth a HEAT! magazinnak árulta el, hogy az új szerelem igencsak váratlanul érte. „Nem feltétlenül gondoltam azt, hogy ismét szerelmes leszek a történtek után” – fogalmazott.
 
„Azt hiszem, amikor az ember már kissé idősebb, másnak tulajdonít értéket és fontosságot, mint a 20-as éveiben. Ekkoriban még nem tudja a különbséget. Én nagyon szerencsés voltam” – mondta a színésznő.
 
Gwyneth Paltrow egyébként megdicsérte gyermekeit, amiért a koronavírus-járvány miatti karantén idején jól feltalálták magukat és szorgalmasan tanultak is. „A legjobban a hosszú esti csevegéseket élveztem a vacsoránál” – vallotta be a sztár.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.