2012. 09. 16. - 09:14

Hajdú Péter aggódik Sarka Kataért

Hajdú Péter aggódik Sarka Kataért
Ki dönti el, hogy milyen a jó alak? Hajdú Péter maximálisan elégedett Sarka Katával!


Egy őszinte vallomás Hajdú Pétertől!

Hajdú Péter vallomása Sarka Katáról!

Sarka Kata nagyon sokat fogyott a második gyermek megszületése óta, s igazán bomba alakot ért el. Férje szerint nem kéne tovább fogynia, sőt inkább pár kg jól jönne még. Kata az utóbbi időben 1-2 kg-ot felszedett, s ismét fogyókúrát tervez, amit Hajdú Péter már nem néz jó szemmel, s nem tart helyesnek. Az egyik legnagyobb közösségi portálon az ismerőseit hívta fel arra, hogy segítsenek a feleségét lebeszélni a fogyási szándékáról, hiszen úgy szép, ahogy most van!

Hajdú Pétertől megtudhatjuk, hogy a Katát megelőzően mindegyik barátnőjével voltak hullámvölgyek, s végül jött a szakítás. Mivel nem rendezték a kapcsolatot, nem lett folytatás. Sarka Katával kétszer szakított Hajdú Péter az esküvő előtt, de mindegyik alkalommal rájöttek arra, hogy milyen rossz egymás nélkül élni.

Ezek az erőpróbák, ezek a szakítások erősítették végül is a kapcsolatukat. Első alkalommal Hajdú szakított a Katával, s érezte, hogy Úristen, miért ilyen.....?? Szinte kanosszát járt hetekig, mire végre kibékültek.

Sarka Kata élete nagy szerelmével élhet együtt.


Az első szakítást követően az ő érzelmei stabilak voltak, míg Kata bizonytalankodott. De csak akkor érdemes egy kapcsolatot folytatni, ha mindkét fél tudja, hogy igazán szereti a másikat, ha ez nem így van, akkor nincs értelme folytatni a kapcsolatot. Minek? Akkor kell keresni egy másik partnert, egy olyan embert, aki minden szempontból tökéletes. Őszinte önkritikát gyakorolt a videóban a Frizbi műsorvezetője.

Sarka Kata előtt volt egy másik kapcsolata, már közben megismerkedtek, de még nem igazán volt kész Hajdú Péter... Aztán az első összekapás után fordult a kocka, Kata érezte úgy, hogy nincs kész egy komoly kapcsolatra.

De ez már az eljegyzéskor történt...Tényleg nagyon rögös út vezetett odáig, hogy mindketten úgy érezzék, hogy most ez a tökéletes! Ez az a kapcsolat, ez az a szerelem, ami az igazi!
Fotók forrása: TV2, Frizbi Hajdú Péterrel

-gg-

 

 

Sarka Katával kétszer szakított Hajdú Péter az esküvő előtt

Sarka Katával kétszer szakított Hajdú Péter az esküvő előtt


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.