2020. 11. 06. - 08:17

Halle Berry újra szerelmes

Halle Berry újra szerelmes

Bár a közelmúltban kijelentette, nem keres már partnert, a jelek szerint mégis belebotlott a szerelembe a szép színésznő - Van Hunt zenész személyében.

Újra van kedvese Halle Berrynek: a zenész Van Hunt - s úgy tűnik, a páros kapcsolata napról-napra erősebb. Halle úgy érzi, Van Hunt megtanította őt újra szeretni.Van Hunt és Halle Berry
 
Az 54 éves színésznő a jelek szerint mégis megengedte magának, hogy ismét szerelmes legyen.
 
Van Hunt 50 esztendős, csupán négy évvel fiatalabb nála, s állítólag „nagyon működik köztük a kémia”.
 
Egy forrás a US Weekly-nek azt mondta: Van Hunt egy csodálatos, gondoskodó férfi.
 
A páros szeptember óta nem titkolja, hogy együtt van, de Halle Berry már júliusban adott okot a feltételezésre: új kedvese van, amikor fotót posztolt egy Las Vegasi hotelből. Ide kirándultak a születésnapja alkalmából.
 
A szép színésznő korábban valóban kifejtette: már nem igazán hisz abban, hogy újra lesz párja, férjhez sem menne újra.
 
Két gyermeke született korábbi kapcsolataiból. Nahla, 12 éves lánya a modell Gabriel Aubry-tól, míg fia, a 7 esztendős Maceo exférjétől, Olivier Martineztől.
 
Van Hunt egyébként szintén megosztott képet Halle Berryvel - aki a vele való találkozás előtt arról beszélt, hogy jól érzi magát egyedül is, a gyermekeivel, a munkájával és a kedvteléseivel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.