2020. 07. 31. - 08:50

Harmadjára halasztódik Katy Perry és Orlando Bloom esküvője

Harmadjára halasztódik Katy Perry és Orlando Bloom esküvője

Már harmadik alkalommal kellett eltolni a sztárpár menyegzőjét. Katy Perry és Orlando Bloom ezért most inkább születendő gyermekére koncentrál.

Harmadjára is elhalasztotta esküvőjét Katy Perry és Orlando Bloom. A népszerű páros először 2019 telén szeretett volna egybekelni, de el kellett halasztaniuk a ceremóniát – 2020 nyarára.Katy_Perry_1
 
Ekkor Japánban tartották volna meg az esküvőt, ám a koronavírus-járvány keresztbetett nekik.
 
Katy és Orlando tervezett volna tovább, de belátta, hogy 2020-ban már felesleges. „Minden ilyen tervet törölni kell. Most csupán csak annyit szeretnénk, hogy egészséges gyermekünk szülessen. Manapság az életet maximum egy hétre lehet előre tervezni” – mondta Katy Perry.
 
Az énekesnő dicsérte párját, amiért Orlando a legkeményebb időszakokban is segítette őt.
Katy ugyanis depresszión is átesett. A sztár korábban is küzdött már a hangulatzavarral, s úgy érzi, Bloom az egyetlen, aki ezt „jól tudja kezelni”.
 
Katy Perry és Orlando Bloom 2020 nyarára várja első közös babáját.
 
Az énekesnőnek ez az első, a színésznek a második gyermeke lesz. Bloomnak ugyanis már van egy most 9 éves fia volt feleségétől, Miranda Kerr modelltől.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.