2020. 07. 27. - 08:55

Házasságába kerülhet Kanye West nyilatkozata?

Házasságába kerülhet Kanye West nyilatkozata?

Csúnya véget érhet Kanye West őszinteségi rohama. A rapper magánélete részleteit is kiteregette a Twitteren, amit felesége, Kim Kardashian igencsak zokon vett.

Neje bocsánatáért esedezik Kanye West, miután meggondolatlanul kikotyogott dolgokat a magánéletükről Twitter közösségi oldalán.kanye_west_csalad_2
 
Olyasmit is nyilvánosságra hozott, ami magánügynek számít, s Kim Kardashiant ezzel komolyan kiborította.
 
A 43 esztendős rapper ugyancsak a Twitteren kért nyilvánosan is bocsánatot a feleségétől, s azt is hozzátette, nagyon sajnálja, hogy megbántotta és köszönetet mondott, amiért Kim mindig mellette áll.
 
Kanye West arra nem tért ki, hogy pontosan  mely kommentek miatt kért elnézést a nejétől.
 
A közelmúltban azonban a sztár valóban furcsa kijelentéseket tett, többet között azt is megemlítette, el akart válni a 39 éves Kimtől, miután az egy szállodában találkozott Meek Mill rapperrel.
 
Kim és Meek szintén beszélt a büntető igazságszolgáltatási reform csúcstalálkozóján, Los Angelesben, 2018-ban. S bár Kanye továbbra is kedveli a rappert, úgy vélte, feleséget túllépett egy határt.
 
Egy későbbi bejegyzésében pedig az észak-koreai vezetőhöz, Kim Jong-unhoz hasonlította az anyósát, Kris Jennert, Kim édesanyját.
 
Nem tudni, pontosan mi történik a négygyermekes Westéknél, de remélhetőleg rendeződik a helyzet.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.