2022. 05. 02. - 08:30

Idegen technológia zuhanhatott a Csendes-óceánba

Idegen technológia zuhanhatott a Csendes-óceánba

A Harvard Egyetem fizikusa, Avi Loeb meg van győződve arról, hogy földönkívüli űrhajó süllyedhetett el a Csendes-óceánban.

Idegen technológia zuhanhatott le és tűnhetett el a Csendes-óceánban a Harvard Egyetem fizikusa, Avi Loeb szerint. Elmondása alapján az űrszondát a pápua-új-guineai Manus-szigetnél nyelhették el a hullámok. Olvasd el: Darab egy másik világból - Földönkívüli tesztlabort telepít Angliacsendes_ocean_1
 
Az amerikai űrparancsnokság jelentése arról szólt, hogy egy meteor csapódott be, ám Loeb határozottan állítja, hogy az objektumot földönkívüliek építették. Olvasd el: Van bizonyíték a marsi életre - állítja egy ufóvadász
 
„A csillagközi meteor felfedezése új kutatási határvonalat jelent – mondta a fizikus. - Az alapvető kérdés az, utalhat-e bármely csillagközi meteor olyan összetételre, amely egyértelműen mesterséges eredetű.”
 
Loeb terve az, hogy mágneseket használjanak a berendezés visszaszerzésére, ezzel bizonyítva az elméletét.
 
Mint kifejtette, nagy álma, hogy megnyomjon néhány gombot egy működőképes berendezésen, amelyet a Földön kívül gyártottak.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.