2020. 06. 11. - 08:30

Iggy Azalea közölte: van egy fia

Iggy Azalea közölte: van egy fia

Alaposan meglepte a nagyérdeműt, hiszen semmi előjele nem volt a dolognak. Iggy Azalea megerősítette, hogy van egy kisfia.

Valószínűleg az év egyik legmeglepőbb bejelentésének számít a népszerű rapperé. Iggy Azalea megerősítette, hogy egy kisfiú büszke anyukája.Iggy Azalea
 
Mint mondta: a megfelelő időpontra várt, hogy bejelentse a hír – ugyanis meglehetősen szorongott amiatt, hogy élete egy ilyen komoly részletét megossza a világgal.
 
A 30 esztendős sztár végül az Instagram Story-n keresztül közölte az örömhírt június 10-én.
 
A Fancy sláger előadója nem árulta el, ki a baba édesapja, s a gyermekről sem mondott külön semmilyen részletet.
 
Mint mondta, amennyire lehet, meg szeretné őrizni a fia magánéletét, de természetesen a létét nem akarta titokban tartani.
 
A Sydney-i születésű Iggy a közelmúltban azt osztotta meg a nagyérdeművel a Twitteren, hogy nagyon aggódik egy újabb válság miatt, mely a koronavírus-járvány következménye.
 
Iggy Azalea nagy bejelentése egyébként azért is meglepő, mert a csinos rapper még 2018 nyarán is úgy nyilatkozott, elégedett az életével egyedül is és nem szereti, ha megkötik a kezét - ezen kívül nem vágyik három gyermekre. Egyet a jelek szerint mégis örömmel vállalt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.