2020. 08. 07. - 07:59

Jennifer Garner szakított a párjával

Jennifer Garner szakított a párjával

Kétéves kapcsolatot akasztott szögre a csinos színésznő. Jennifer Garner és kedvese, az üzletember John Miller a hírek szerint szakított.

Úgy hírlik, véget ért Jennifer Garner kapcsolata. A színésznő két éve járt együtt az üzletember John Millerrel, 2018 közepén ismerkedtek meg.jennifergarner_1
 
Egy forrás a TMZ hírportálnak elmondta, hogy Jennifer tett pontot a kapcsolat végére. Az egykori páros két tagja azonban eddig nem szólalt meg a történtekről.
 
A szakítás meglehetősen váratlannak tűnik, különösen, hogy 2020 elején a színésznő még azt nyilatkozta, elégedett a kapcsolatával – s annak ellenére, hogy az lassan haladt előre, együtt maradtak és nem gyakoroltak semmiféle nyomást egymásra.
 
Egy bennfentes februárban azt mondta kettejükről, hogy Jennifer elégedett, John pedig egy kedves, normális férfi, aki hasonló helyzetben van, mint a színésznő: elvált és neveli a gyermekeit.
 
Jennifernek három gyermeke van korábbi házasságából Ben Affleckkel, Violet 14, Seraphina 11, Samuel pedig 7 éves.
 
Garner egyébként sosem jelent meg a vörös szőnyegen a 41 éves John Millerrel, de azon kívül számos alkalommal lefotózták őket együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.