2020. 12. 25. - 07:30

Jennifer Lopezék talán meg sem esküdnek

Jennifer Lopezék talán meg sem esküdnek

A csinos énekesnő és visszavonult sportoló párja már fontolóra vette, hogy végül nem is házasodik össze – esküvőjüket ugyanis már kétszer kellett elhalasztani.

Lehetséges, hogy végül nem is tart esküvőt Jennifer Lopez és Alex Rodriguez. A népszerű énekesnő és visszabonult baseball-sztár kedvese már fontolóra vette, hogy miután két alkalommal is el kellett halasztaniuk a nagy eseményt a járványhelyzet miatt, talán nem is kéne hivatalosan egybekelniük.Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
 
JLo erről maga mesélt Andy Cohen SiriusXM showjában, ahol Kurt Russel és Goldie Hawn évtizedek óta működő kapcsolata került szóba példaként – a színészpár sosem házasodott össze, mégis 1983 óta együtt vannak.
 
Jennifer és Alex eredetileg 2020 júniusában kelt volna egybe Olaszországban, majd még egy alkalommal halasztották az esküvőt – melyet így kétszer szerveztek és mondtak le.
 
A páros kapcsolata egyébként kiváló, s a hírek szerint gyermekeik is jól kijönnek egymással. Jennifernek ikrei vannak, egy fiú és egy lány, akiknek édesapja Marc Anthony énekes, JLo előző férje.
 
Alexnek két lánya van, szintén korábbi házasságából. A csemeték közel egykorúak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.