2021. 11. 12. - 08:25

Justin Bieber digitális avatárként lép fel

Justin Bieber digitális avatárként lép fel

Avatárként koncertezik majd a népszerű fiatal énekes. Justin Bieber összefogott a Wave virtuális koncert céggel, melynek izgalmas eredménye lesz.

Digitális avatárként lép fel hamarosan Justin Bieber. A sikeres énekes a Wave virtuális koncert céggel működik együtt az újszerű élmény megteremtéséért. justin_bieber_0001
 
Ezzel a 27 esztendős sztár lényegében a svéd popikon ABBA együttes nyomdokaiba lép: ők az elsők, akik avatár formában jelennek meg közelgő ABBA Voyage turnéjukon. Olvasd el: Az új dallal már az ABBA digitális változata lép fel
 
„Az úttörő jellegű együttműködés futurisztikus bepillantást enged a rajongóknak a metaverzumba, magával ragadó interaktív élménnyé egyesítve a játékot, a valós idejű mozgásrögzítést és az élő zenei előadást” – áll a show-al kapcsolatos nyilatkozatban.
 
„Nagyon hiszek a Wave-ben, szeretem ezt a platformot, amely új módot kínál a rajongóimmal való kapcsolatteremtésre – mondta Justin Bieber. - Izgatott vagyok, hogy ezzel a technológiával összehozhatom az embereket, összekapcsolódhatok a rajongókkal a világ minden tájáról. Alig várom, hogy lássák az interaktív előadást!”
 
A Wave vezetője, Adam Arrigo megjegyezte, hogy Justin Bieber nemcsak a világ egyik legnagyobb, hanem az egyik legelőrelátóbb művésze is. A partnerség korlátlan virtuális lehetőségeket biztosít neki és a rajongóinak.
 
„Justin kreativitását a Wave technológiájával kombinálva egyedülálló, interaktív élményt hoztunk létre, amely kiegészíti közelgő fizikai turnéját” – mondta, hozzátéve, hogy ezzel a módszerrel olyan új embereket is elér, akik nem tudnak személyesen részt venni a koncerten vagy másfajta élőzenei élményre vágynak.
 
A virtuális műsor november 18-án, 2 órakor (GMT) lesz, november 20-án és 21-én pedig újra sugározzák majd.
 
Az egyszeri élmény nem sokkal előzi meg az énekes Justice World Tour turnéját, amely 2022-ben indul.
 
Fotó: Instagram
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.