2017. 11. 13. - 08:50

Justin Bieber és Selena Gomez most csendesen csinálja

Justin Bieber és Selena Gomez most csendesen csinálja

Úgy tűnik, az egykori sztárpár valóban felújította kapcsolatát, ám úgy döntöttek: ezúttal igyekeznek kizárni belőle a nyilvánosságot.

A jelek szerint újra együtt jár Selena Gomez és Justin Bieber. A két énekest a közelmúltban több alkalommal is lencsevégre kapták felhőtlen közös programok közben. Egy bennfentes szerint Justin és Selena úgy döntött, kizárja kapcsolatából a nyilvánosságot és igyekszik csak egymásra koncentrálni a munka mellett.

Selena Gomez és Justin Bieber most boldogabb, mint egykor

Selena Gomez és Justin Bieber most boldogabb, mint egykor

A People-nek nyilatkozó ismerősük elmondta: „Nagyon jól érzik magukat együtt, boldognak tűnnek. Justin nemrég lemondta koncertturnéját, hogy mentális egészségével foglalkozhasson, s ez még egy jó ideig így lesz. Nem bírta az őt körülvevő káoszt, s most minden szempontból sokkal visszafogottabb”.

A 23 éves Bieber és a nála 2 évvel idősebb Selena Gomez 2010-ben kezdtek először randevúzni egymással, s négy évig alkottak egy párt, igaz, néha több, néha kevesebb intenzitással.

Találkozni 2017 októberében kezdtek újra, amikor az énekesnő szakított korábbi kedvesével, The Weeknddel.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Selena sosem adta fel igazán Justint?

Selena Gomez veseátültetésével kezdődött minden

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.