2017. 11. 11. - 09:00

Selena Gomez sosem adta fel igazán Justint?

Selena Gomez sosem adta fel igazán Justint?

Mindig különleges helyet foglal majd el a szívében – ezt mondta ismerősei szerint a szépséges énekesnő Justin Bieberről, akivel a legutóbbi hírek szerint ismét találkozgat.

Selena Gomez és Justin Bieber újra sok időt tölt együtt, ha lehet hinni a friss információknak. Sokan találgatják valószínűleg, mikor melegedik össze a két fiatal, s újítja fel a kapcsolatát.

Selena Gomez és Justin Bieber ismét sok időt tölt együtt

Selena Gomez és Justin Bieber ismét sok időt tölt együtt

A két énekes korábban 4 évig járt együtt, hol intenzívebben, hol kevésbé. Szakításuk meglepte rajongóikat, s sokan drukkoltak a szerelem újbóli fellángolásához.

A People magazinnak egy forrás azt nyilatkozta: Justin Bieber mindig különleges helyet foglal majd el Selena Gomez szívében, hiszen ő volt az első szerelme. Tulajdonképpen mindig fenntartotta az esélyét annak, hogy egy napon majd újrakezdik a kapcsolatukat – ha a körülmények és az időzítés is megfelelő lesz.

Lehet, hogy most jött el az idő? Bieber az utóbbi évben sokat komolyodott, Selena pedig 10 hónapos együttjárás után a közelmúltban szakított szintén énekes barátjával, The Weeknddel.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Selena Gomez veseátültetésével kezdődött minden

Új kapcsolatot akar Justin Bieber és Selena Gomez?

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.