2018. 02. 13. - 08:30

Katy Perry és Orlando Bloom újra együtt

Katy Perry és Orlando Bloom újra együtt

Úgy hírlik, mégis egymás mellett kötött ki a sármos színész és szép énekesnő. Orlando Bloom és Katy Perry 11 hónap különlét után újrakezdte kapcsolatát.

Nagy szerelem volt Katy Perry és Orlando Bloom között több mint egy esztendővel ezelőtt. A szakítás mindkettejüket megviselte, különösen Katy ment át drasztikus változáson: teljesen módosította a külsejét.

Az utóbbi időben már lehetett együtt látni a két sztárt, s bennfentesek szerint 11 hónappal azután, hogy szakítottak, most ismét egy párt alkotnak.

Katy Perry és Orlando Bloom újra együtt van

Katy Perry és Orlando Bloom újra együtt van

A forrás a The Sun Online-nak azt mondta: együtt vannak és Katy Perry nagyon azon dolgozik, hogy ezúttal működjenek a dolgok. Az énekesnő ugyanis úgy érzi, korábban túl sokat foglalkozott Orlandóval és ezt nem tette jól. A páros ezen felül szeretné minél jobban kizárni a nyilvánosságot az életéből.

Katy Perry egyébként saját maga közölte, hogy az egyedüllét segített neki egy kicsit a karrierjében. Összeszedte magát, több energiát fordított saját dolgaira.

Ugyanakkor nagyon szereti, hogy Orlando jelen van az életében.

A hírek szerint Bloom és Perry a szakítás után is tartották egymással a kapcsolatot, így nem meglepő, hogy ha már megvolt a szándék, könnyen visszataláltak egymáshoz.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Katy Perry és Orlando Bloom sosem szeretett ki egymásból?

Katy tagadja, hogy plasztikáztatott

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.