2020. 07. 21. - 08:50

Katy Perry Jennifer Anistont választja keresztanyának

Katy Perry Jennifer Anistont választja keresztanyának

A népszerű popsztár már kiválasztotta, ki lesz születendő lánya keresztmamája. Katy Perry a hírek szerint Jennifer Anistonnak szánja a szerepet.

Katy Perry Jennifer Anistont választja majd születendő kislánya keresztanyjának. Erről egy bennfentes számolt be, aki szerint a két sztár igen közeli barátságban van egymással, s még a koronavírus idején is rendeztek megfelelő távolságot tartó közös sétákat.Jennifer Aniston már gyakorlott keresztmama
 
A 35 éves Katy első gyermekét várja, kedvesének Orlando Bloom színésznek már van egy kisfia korábbi feleségétől, Miranda Kerrtől, ám nagyon örül annak, hogy lánya is érkezik.
 
A bennfentes a Sunday Mirrornak azt mondta: Jennifert rendkívül meghatotta, hogy Katy felkérte őt keresztanyának, még sírt is.
 
A szép színésznő egyébként már nem először lesz keresztmama: barátnője, a Jóbarátok-beli Courtney Cox kislányának, Coco-nak szintén ő a keresztanyja.
 
Katy Perry a közelmúltban beszélt arról, hogy örül Orlando Bloom tapasztalatainak, hiszen a színész 9 éves kisfia, Flynn miatt már gyakorlott apuka. 
 
Az énekesnő és Bloom közös babája várhatóan még a nyáron megérkezik. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.