2020. 08. 05. - 08:35

Katy Perry nem hitte, hogy 2018-ban még életben lesz

Katy Perry nem hitte, hogy 2018-ban még életben lesz

Az énekesnő őszintén vallott sötét időszakáról, amikoris rájött arra: ha nem változtat életmódján, valószínűleg nem éri meg a következő évet.

Volt időszak az életében, amikor nem gondolta volna, hogy megéri a 2018-as esztendőt – vallotta be Katy Perry a közelmúltban.Katy Perry első gyermekét várja
 
A most 35 éves popsztár 2017-ben súlyos depresszióba esett, miután szakítottak Orlando Bloommal, akivel annak idején egy éve járt együtt. A mélyponton Katynek megfordult a fejében, hogy ha nem változtat életén, meghal, mielőtt 2018-ba érnénk.
 
„Nem volt választásom. Muszáj volt végigmennem egy komoly érzelmi, spirituális és pszichológiai úton, ellenkező esetben az is elképzelhető lett volna, hogy meg sem érem a következő évet” – vallotta be az énekesnő.
 
Katy Perry és Orlando Bloom később újra egymásra talált, s bár a sztár nem szívesen használja a szót, hogy a sármos színész „megmentette” őt, elismeri: a feltétel nélküli szeretet mentette meg.
 
Katy és Orlando jelenleg első közös gyermeküket várják, aki még 2020 nyarán megérkezik, de esküvőjüket már többször el kellett halasztaniuk – legutóbb a járvány okán.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.