2023. 09. 25. - 08:30

Keira Knightley fél, hogy az arcát is ellopja az MI

Keira Knightley fél, hogy az arcát is ellopja az MI

Aggasztja Keira Knightley-t a mesterséges intelligencia térnyerése – már a saját arcának szerzői jogvédelmét fontolgatja.

Keira Knightley aggódik a mesterséges intelligencia hatása miatt, ezért a saját arcának szerzői jogvédelmét is fontolóra veszi, azaz jogokkal ruházza fel az arcát. Olvasd el: Tim Burtont felzaklatta, hogy a stílusához nyúlt a mesterséges intelligenciakeira_001
 
A népszerű színésznő - akinek férjétől, James Rightontól két gyermeke is született, a 8 éves Delilah és a 4 esztendős Edie – aggódik a mesterséges intelligencia (MI) térnyerése miatt. Úgy gondolja, lépéseket kell tennie saját jellemzőinek megvédése érdekében. Olvasd el: Nehezen fogadja el avatárját az ABBA-énekesnő
 
„Jelenleg a színésznők a hangjuk miatt aggódnak, megpróbálják megvédeni a hangközvetítési ipart. Nem tudom, hol tart most ez, de azt igen, tárgyalás alatt áll a dolog. Azt hiszem azonban, hogy a következő lépés az arcom szerzői jogainak védelme lesz” – szögezte le Keira Knightley.
 
A szépséges sztár hozzátette: a mesterséges intelligenciában benne van a katasztrófa lehetősége – reméli, hogy a kormányzatok mielőbb szabályozzák azt.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.