2014. 03. 19. - 08:49

Kelemen Anna a tanyán

Kelemen Anna a tanyán

Annácska kínos szituációba keveredett Győrik Ferenc "Lekvár", a Bors újságírójának jóvoltából, aki segíteni szeretné Kelemen Anna karrierjét.

Az Édes Élet című műsorban láthatják a nézők Kelemen Anna mindennapjait és azokat a kínos szituációkat, amelybe Győrik Ferenc „Lekvár” keveri őt, amikor különböző teszteknek veti alá pártfogoltját. Az újságíró elhatározta, hogy segíti Annácska karrierjét, de ehhez még sok fejlődésre van szüksége a fiatal lánynak. A minap egy tanyára vitte Annát, aki kipróbálhatta, hogy milyen is a tanyasi munka. Természetesen Anna a szituációra a már tőle megszokott hisztivel és nyávogással reagált, hiszen nem igazán tetszett neki a széna lapátolás és talicskázás. A botrányhősnő a TV2 reggeli műsorában elmondta, hogy Ő tulajdonképpen nem olyan hisztis, mint ahogy azt a nézők látják, Ő csupán így tud reagálni, a hirtelen meglepetésre és azokra a kellemetlen szituációkba amelyekbe Lekvár keveri Őt.


Kelemen Anna nem bírta a munkát a tanyán

Lekvár szerint viszont kellenek ezek a kis szituációs gyakorlatok Anna számára, hiszen ettől sokkal „életképesebb” lesz, hiszen megtanulja, hogyan kezelje ezeket a szituációkat illetve a váratlan helyzeteket. Anna fontosnak tartotta az interjúban kiemelni, hogy neki nincs problémája a kétkezi munkával, csupán azzal, hogy Lekvár nem tájékoztatja Őt, hogy hová mennek és felkészületlenül érik Őt ezek a helyzetek. Kelemen Anna nagy terveket dédelget, szeretne énekesnő lenni, de tervei között szerepel egy saját TV műsor is. Inkább egy bulvár jellegű beszélgetős műsorban tudja elképzelni magát, amiben a humor és a stílus kapna főszerepet. Mentora Lekvár szerint Anna el fogja érni amit akar, mert van lelkesedése és kitartása, és amit Anna akar azt el is éri. Anna tudja, hogy egy megosztó személyiség és élvezi azt, hogy kívülről teljesen mást mutat, mint amilyen valójában. Azt gondolja, sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az emberek megismerjék, kiismerjék Őt, hogy a „szexis buta nő” álarc mögött milyen nő lakozik valójában.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.