2014. 02. 20. - 09:10

Kelemen Anna nem tartja magát prostituáltnak

Kelemen Anna nem tartja magát prostituáltnak

Kelemen Anna számára a pénz nagyon meghatározó az életében, és elfogadta, hogy kitartsák Őt, de ezt nem tartja prostitúciónak.

A botrányhősnő Kelemen Anna és Havas Henrik együtt álltak a kamerák elé és beszélgettek Hajdú Péterrel a Frizbi műsorában. Az elsődleges téma az a könyv volt, amelyet Havas Henrik Kelemen Annáról írt. Az önéletrajzi ihletésű könyv Anna ötlete volt, amikor egy találkozás alkalmával felvetette Havas Henriknek, hogy róla miért nem írt még könyvet. Beszélgetésbe elegyedtek és később megszületett a könyv, mely sokak előtt igen ismert. A könyvben Anna őszintén beszél egykori drogproblémáiról, amiket szerencsére maga mögött tudott hagyni és ma már a drog egyáltalán nem része az életének. Nem úgy, mint a férfiak, akik ma is szerves részét képezik a mindennapjainak. Anna teljes mértékig visszautasítja azt a megfogalmazást, hogy Ő valamikor is prostituált lett volna. Ő ezt az egészet másként látja és másként is fogalmazza meg. Számára a pénz mindig is nagyon fontos volt és mindig megvoltak azok a férfiak akik örömmel támogatták Őt anyagilag.


Kelemen Anna - Sohasem voltam prostituált

Ezeket a kapcsolatait inkább nevezné kitartottságnak, mint prostitúciónak. Mint mondja, ő egyszerre mindig csak egy férfivel volt, azt azonban nem tagadja, hogy minden partnerétől kapott anyagi támogatást. El sem tudná képzelni az életét egy olyan férfi mellett, aki nem tud neki megfelelő anyagi hátteret adni. Ahogy a Hajdú Péternek adott interjúban fogalmazott, pont annyira nevezhető Ő prostituáltnak, mint az a nő, aki otthon ül, miközben a férje dolgozik és pénzt keres. Az évek folyamán több híres ember ágyában is megfordult, de ma már eljutott odáig, hogy egy monogám kapcsolatra vágyik. Arra vágyik, hogy valaki mellett megállapodjon, hogy megtalálja azt a férfit aki szereti és tiszteli őt. Úgy érzi megérett egy komoly kapcsolatra. Emellett több tervet is dédelget a jövőjével kapcsolatban. Könyvet szeretne írni és a médiában szeretne dolgozni. Nem tudja magát elképzelni egy nyolctól négyig tartó munkában, mindenképpen egy kevesebb kötöttséggel járó munkára vágyik. Szüksége van a figyelemre, szereti a rivalda fényt, ezért mindenképpen olyan munkáról álmodik, amelyben ezeket megkapja.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.