2020. 01. 24. - 08:45

Kendall Jenner újra Ben Simmonsszal jár

Kendall Jenner újra Ben Simmonsszal jár

Hetek óta keringenek a hírek velük kapcsolatban, ám mostanra bizonyossá vált, hogy Kendall Jenner ismét Ben Simmons kedvese.

Nagyon úgy tűnik, újrakezdte kapcsolatát a sikeres modell és volt párja. A profi kosaras Ben Simmons korábban is Kendall Jenner kedvese volt, ám a szerelmüket szögre akasztották.Ben Simmons
 
A 23 esztendős Kendall a jelek szerint új esélyt adott kapcsolatuknak. Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta, nagyon jól érzik magukat együtt és boldogok. Valóban ismét járnak.
 
A barátok kétkedőek a párral kapcsolatban, ugyanis úgy érzik, többször előfordult már, hogy forr köztük a levegő, majd egy idő után mindketten belemerülnek saját karrierjükbe, életükbe. Most egyelőre minden rendben van.
 
Kendallt és Bent azt követően látták randevúzni New Yorkban, hogy már a szilvesztert is együtt töltötték. A találgatások már akkor megindultak kettejükkel kapcsolatban.
 
Mostanáig a szép modell és valóságshow-sztár szűkszavú maradt szerelmi életét illetően, ám Bennel ismét megjelenik a nyilvánosság előtt.
 
Kendall Jenner egyébként nem az egyedüli a Kardashian-Jenner klánban, aki ad második esélyt volt szerelmének.
 
Ezt tette korábban Khloe Kardashian, de nem járt sikerrel. Kourtney Kardashian azonban ismét hosszabb ideje egy párt alkot korábbi kedvesével, Younes Bendjimával.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.