2020. 01. 03. - 07:15

Nocsak: Kendall Jenner expárjával szilveszterezett

Nocsak: Kendall Jenner expárjával szilveszterezett

Meglepő módon volt kedvesével töltötte az óévbúcsúztatót a csinos modell és valóságshow-sztár – Kendall Jenner ezzel sejtetni engedte, hogy nem áll távol tőle az újrakezdés gondolata.

Lehetséges, hogy hamarosan ismét egy párt alkot Kendall Jenner és kosárlabdajátékos expárja, Ben Simmons? Erre utalhat, hogy az amerikai modell a szilvesztert is Bennel töltötte Philadelphiában.ben_simmons_1
 
A 24 esztendős sztár és volt barátja az Attico nevű tetőteraszos étteremben köszöntötte együtt 2020-at.
 
A TMZ információi szerint elsőnek Kendall érkezett a vendéglőbe fél 12 körül, majd nem sokra rá betoppant a Philadelphia 76ers csapatában kosarazó sportember is.
 
Nemrég a szép modell azzal is felhívta magukra a figyelmet, hogy szakításuk ellenére Ben több meccsén is jelen volt a közelmúltban.
 
Kendall Jenner az utóbbi időben általában hallgatott szerelmi életéről, ezért még rajongói sem igen tudják, mi a helyzet vele.
 
Egy bennfentes szerint azonban Kendall és Ben Simmons hajlik rá, hogy adjon még egy esélyt a kapcsolatának, s a csinos sztár sok időt töltött Philadelphiában 2019 végén.
 
Valójában azért szakítottak, mert sosem volt elég idejük egymásra elfoglaltságaiknak köszönhetően – de mindig tartották a kapcsolatot egymással.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.