2017. 09. 10. - 11:00

Khloe Kardashian nyomás alá került

Khloe Kardashian nyomás alá került

A csinos valóságshow-sztár úgy érezte, neki is hasonlítania kell sikeres testvéreire. Khloe Kardashian szerint valóságos nyomás nehezedett rá az elmúlt pár évben.

Ahogyan egyre több folytatása lett a Kardashian-shownak, Khloe Kardashian úgy érzékelte egyre inkább, hogy valamit várnak tőle.

A ma 33 éves tévésztár nyomásnak élte meg, hogy versenyeznie kéne testvérei, Kim Kardashian és Kourtney Kardashian sikerével. Kérdéseket tett fel magának és rájött, nem is biztos, hogy ő is be tud állni a sorba.

Khloe Kardashian sokat edz, hogy formában tartsa magát

Khloe Kardashian sokat edz, hogy formában tartsa magát

„Kezdetben egyáltalán nem érzékeltem a show-ban rejlő lehetőséget – vallotta be Khloe. – A negyedik, ötödik évadig. Nem törődtem igazán ezzel, és ducibb is voltam Kourtneynél vagy Kimnél. A divatmárkák őket részesítették előnyben a reklámozáshoz, s én ezzel egyet is értettem.”

Khloe Kardashian beismerte, azért fogadta el egy-két – például tampont gyártó - cég megkeresését, mert nyomást érzett: neki is olyannak kell lennie, mint a testvéreinek. Ma már valószínűleg nem tenné ezt meg.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Khloe Kardashian újra férjhez menne

Khloe szemtelen tinédzser volt

Kim Kardashian: Sosem gondoltam komolyan Khloe-ra

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.