Bulvár

Khloe Kardashian nyomás alá került

Khloe Kardashian nyomás alá került

A csinos valóságshow-sztár úgy érezte, neki is hasonlítania kell sikeres testvéreire. Khloe Kardashian szerint valóságos nyomás nehezedett rá az elmúlt pár évben.

Ahogyan egyre több folytatása lett a Kardashian-shownak, Khloe Kardashian úgy érzékelte egyre inkább, hogy valamit várnak tőle.

A ma 33 éves tévésztár nyomásnak élte meg, hogy versenyeznie kéne testvérei, Kim Kardashian és Kourtney Kardashian sikerével. Kérdéseket tett fel magának és rájött, nem is biztos, hogy ő is be tud állni a sorba.

Khloe Kardashian sokat edz, hogy formában tartsa magát

Khloe Kardashian sokat edz, hogy formában tartsa magát

„Kezdetben egyáltalán nem érzékeltem a show-ban rejlő lehetőséget – vallotta be Khloe. – A negyedik, ötödik évadig. Nem törődtem igazán ezzel, és ducibb is voltam Kourtneynél vagy Kimnél. A divatmárkák őket részesítették előnyben a reklámozáshoz, s én ezzel egyet is értettem.”

Khloe Kardashian beismerte, azért fogadta el egy-két – például tampont gyártó - cég megkeresését, mert nyomást érzett: neki is olyannak kell lennie, mint a testvéreinek. Ma már valószínűleg nem tenné ezt meg.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Khloe Kardashian újra férjhez menne

Khloe szemtelen tinédzser volt

Kim Kardashian: Sosem gondoltam komolyan Khloe-ra

B.A.

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >