2014. 02. 27. - 08:45

Kiderül mennyit érnek Berki Krisztián izmai

Kiderül mennyit érnek Berki Krisztián izmai

Berki Krisztián másodjára indul az Arnold Classic testépítő világversenyen, amelyen a tavalyi évben a legjobb 15 közé jutott.

Az idei évben előkelőbb helyezésre számít Berki Krisztián, aki Amerikába utazott, hogy megmutassa izmait az Arnold Sport Fitness versenyen. Több magyar híresség is részt vett, a búcsúztató ünnepségen, amelyet Berki Krisztiánnak és a nagy megmérettetésen szintén induló hölgyeknek rendeztek. Az ünnepségen Béres Alexandra is jelen volt, aki 1996-ban lett az Arnold Classic legjobb versenyzője. Akkor egyetlen magyar női versenyzőként indult a megmérettetésen, és Őt választották a legjobbnak. A díjat személyesen Arnold Schwarzenegger adta át neki, aki a színpadon poénosan még a szobaszámát is elkérte. Persze ez csak vicc volt, hiszen az izomkolosszus a családja és a nézők előtt tette fel Alexandrának a nagy kérdést. Alexandra számára ez volt élete egyik legnagyobb élménye.


Berki Krisztián megméretteti magát az Arnold Classic versenyen

Berki Krisztin mellett az idén négy magyar lány is indul a versenyen. Ganxta Zolee pont rájuk volt kíváncsi, ezért vett részt az ünnepségen. Zolee az Aktív riporterének azt mesélte, hogy Berki Krisztián a példaképe, de sosem fog tudni hozzá hasonló sikereket elérni, hiszen Ő hétvégén mindig lerombolja azt, mit a hétköznapi edzéssel elért, majd a következő héten kezdi elölről az egészet. Krisztiánt azonban komoly sportembernek tartja és nagyon drukkol neki, hogy előkelő helyezést érjen el a versenyen. A hölgyek között az egyik nagy esélyes Rákóczi Gabriella, aki már 14 éve fitness versenyző. Hetente minimum 5 alkalommal edz és betartja a szigorú diétát. Mind mondja, a diéta miatt a hölgyek veszítenek a mellméretükből, ezért Ő is rakatott már implantátumot a mellébe, hogy a formás teste tökéletes összhatást nyújtson. Berki Krisztián azt ígérte, hogy a Facebook oldalán folyamatosan kommentálja majd az eseményeket, barátai pedig nagyon várják itthon a remélhetőleg előkelő helyezéssel hazatérő Berkit.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.