2012. 10. 18. - 15:30

Komár László utolsó kívánsága beteljesületlen maradt

Komár László utolsó kívánsága beteljesületlen maradt
Komár László 2012. október 17-én reggel saját otthonában, szerető felesége karjaiban hunyt el.

Beteljesületlen marad Komár László utolsó kívánsága
Videó forrása: TV2

Az énekes évek óta rákos beteg volt, ám betegsége súlyosságát sokáig titkolta a sajtó és a rajongói előtt is. 2010-ben Hajdú Péternek adott interjúban beszélt először daganatos betegségéről és a kezelések folyamán átélt viszontagságairól. Azóta nem nyilatkozott betegségével kapcsolatban, mindenki úgy tudta, hogy legyőzte a gyilkos kórt.

Komár László 2012. október 17-én elhunyt
Komár László még el szeretett volna búcsúzni a rajongóitól

Komár László állapota hetek óta egyre csak rosszabbodott és az énekes úgy érezte, meg fog halni. Nem szeretett volna úgy eltávozni, hogy nem búcsúzik el a rajongóitól, ezért szeretett volna Hajdú Péternek még egy utolsó interjút adni. Az interjú a halálának napján lett volna, amire sajnos már nem tudott elmenni.
Hajdú Péter a TV2 Aktív műsorában nyilatkozott az interjúról és arról, hogy milyen mélyen érintette a népszerű énekes halála és mennyire megdöbbent amikor sms-ben megkapta a szörnyű halálhírt.

Komár Lászlót megviselte, hogy nem találkozhatott kislányával
Komár László szeretett volna még utoljára találkozni kislányával

Hajdú Péter arról is beszélt, hogy Komár Lászlónak volt egy utolsó kívánsága, ami sajnos szintén nem teljesült. Arra vágyott, hogy még utoljára láthassa, találkozhasson kislányával. Ezt volt felesége sajnos nem engedte, így az énekes úgy távozott el, hogy nem tudott találkozni szeretett kislányával. Komár László imádta Karolinát és nagyon megviselte, hogy nem tudott vele akkor találkozni amikor szeretett volna. A Frizbiben még azt is elmesélte, hogy Karolina névnapján is úgy kellett a hajnal leple alatt bemennie az óvodába, hogy átadhassa kislányának az ajándékot.

Bár utolsó kívánsága nem teljesült halála idején hatalmas szeretet vette körül, hiszen szerető felesége karjaiban hunyt el.


Komár László - Táncoló fekete lakkcipő
Videó forrása: youtube - MusicOfHungaroton

-BB-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.