2020. 07. 09. - 09:00

Kourtney Kardashian mérgezőnek tartotta a show-t

Kourtney Kardashian mérgezőnek tartotta a show-t

Jó ideje kiszállt a Kardashian-showból a csinos középső lány. Kourtney szerint a műsor már-már mérgező környezetet teremtett számára.

Mérgező környezetként tekintett utolsó időszakában a családjukról szóló show-ra Kourtney Kardashian. Kourtney Kardashian és lánya, Penelope
 
A reality sztárként megismert Kourtney 2020 elején úgy döntött, kilép a műsorból. Mint most bevallotta, nem érezte már magát teljesnek és gyűlölte, hogy lényegében nincs magánélete.
 
„Folyamatosan részt vettem a Kardashian-show-ban, 14 évig – mondta Kourtney. – Végül úgy éreztem, kezd mérgező lenni számomra ez a környezet. Életem nagyrésze erről szólt. Ráadásul nagyon nehéz a magánéletet összeegyeztetni a show-val. Az emberek azt hiszik, nekem nem kell dolgozni. Ez nem igaz. Én is igyekszem megtalálni a saját boldogságomat és abba fektetek energiát, ami boldoggá tesz” – fogalmazott Kourtney Kardashian.
 
A most 41 éves sztár most jóval több időt tölt gyermekeivel, Masonnel (10), Penelopéval (7) és Reign-el (5), akiknek édesapja a tőle elvált Scott Disick tévés személyiség.
 
Kourtney bevallotta, nagyon élvezi, hogy „csak úgy” lófrálhatnak, telefon és zavaró tényezők nélkül.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.