Bulvár

Kylie Jenner „elemet cserél”

Kylie Jenner „elemet cserél”

A szemrevaló valóságshow-sztár nem véletlenül tartja távol magát a rivaldafénytől – úgy hírlik, ebben az az időszakban, amikor a hírek szerint első gyermekét várja, van alkalma feltöltődni a továbbiakra.

Kylie Jenner „elemet cserél”, hogy legyen ereje az elkövetkező időszakban – állítják a sztár ismerősei. A szépséges tévésztár és kozmetikai márka-tulajdonos szinte egész életében rivaldafényben volt, ám mióta híre ment, hogy gyermeket vár barátjával, Travis Scottal, Kylie eltűnt a nyilvánosság elől.

Fotókat is alig oszt meg magáról, ha mégis, akkor nem teszi egyértelművé, hogy várandós.

Kylie Jenner eltűnt a nyilvánosság elől - töltekezik?

Kylie Jenner eltűnt a nyilvánosság elől - töltekezik?

Egy ismerőse az Entertainment Tonightnak azt mondta: Kylie nagyon sokat dolgozott az elmúlt években, anyának lenni pedig valóban nagy munka, ezért itt az ideje, hogy feltöltődjön.

A közelmúltban olyan hírek is megjelentek, miszerint Kylie Jenner párja, Travis Scott kilépett a kapcsolatukból, ám a gyermeket ugyanúgy lelkesen várja. Gondoskodott erről Kylie rokona, Kanye West is, aki féltestvérének, Kim Kardashiannek a férje – úgy hírlik, leült beszélni a fiatal rapper fejével a szülői felelősségről.

Kylie Jenner egyébként ismerősei szerint nagyon szeret a baba érkezéséről beszélni, sok ajándékot kapott a babaköszöntő ünnepségen és maga is rengeteg holmit vett már a gyermeknek. Ám sokszor online vásárol, mert nem szeret megjelenni mostanában.

Kapcsolódó cikk:

Barátja sem ismerte el Kylie Jenner várandóságát?

Kylie Jenner szakított a gyermeke apjával?

B.A.

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >