2018. 01. 12. - 12:25

Kylie Jenner „elemet cserél”

Kylie Jenner „elemet cserél”

A szemrevaló valóságshow-sztár nem véletlenül tartja távol magát a rivaldafénytől – úgy hírlik, ebben az az időszakban, amikor a hírek szerint első gyermekét várja, van alkalma feltöltődni a továbbiakra.

Kylie Jenner „elemet cserél”, hogy legyen ereje az elkövetkező időszakban – állítják a sztár ismerősei. A szépséges tévésztár és kozmetikai márka-tulajdonos szinte egész életében rivaldafényben volt, ám mióta híre ment, hogy gyermeket vár barátjával, Travis Scottal, Kylie eltűnt a nyilvánosság elől.

Fotókat is alig oszt meg magáról, ha mégis, akkor nem teszi egyértelművé, hogy várandós.

Kylie Jenner eltűnt a nyilvánosság elől - töltekezik?

Kylie Jenner eltűnt a nyilvánosság elől - töltekezik?

Egy ismerőse az Entertainment Tonightnak azt mondta: Kylie nagyon sokat dolgozott az elmúlt években, anyának lenni pedig valóban nagy munka, ezért itt az ideje, hogy feltöltődjön.

A közelmúltban olyan hírek is megjelentek, miszerint Kylie Jenner párja, Travis Scott kilépett a kapcsolatukból, ám a gyermeket ugyanúgy lelkesen várja. Gondoskodott erről Kylie rokona, Kanye West is, aki féltestvérének, Kim Kardashiannek a férje – úgy hírlik, leült beszélni a fiatal rapper fejével a szülői felelősségről.

Kylie Jenner egyébként ismerősei szerint nagyon szeret a baba érkezéséről beszélni, sok ajándékot kapott a babaköszöntő ünnepségen és maga is rengeteg holmit vett már a gyermeknek. Ám sokszor online vásárol, mert nem szeret megjelenni mostanában.

Kapcsolódó cikk:

Barátja sem ismerte el Kylie Jenner várandóságát?

Kylie Jenner szakított a gyermeke apjával?

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.