2021. 06. 17. - 09:15

Kylie Jenner mint „kis feleség”?

Kylie Jenner mint „kis feleség”?

Kettejük bensőséges kapcsolatára világított rá Travis Scott a minap egy színpadon tartott beszédében: gyermeke édesapja „kis feleség”-nek nevezte Kylie Jennert, miközben bevallotta, hogy szereti.

Kylie Jenner exkedvese, Travis Scott volt az egyik előadó a Parsons Benefit elnevezésű New York-i rendezvényen június 15-én. Az eseményre elkísérte édesapját a 3 éves Stormi Webster, valamint maga Kylie is. Travis Scott és Kylie Jenner
 
Régóta nem titok, hogy a népszerű zenész és a 23 éves szépség meglehetősen közeli kapcsolatban maradt szakítása ellenére, melynek már 2 esztendeje.
 
Később, időről-időre mindig okot adtak a feltételezésre: ismét egy párt alkotnak.
 
Kylie Jenner, Travis és a kislányuk együtt pózolt a vörös szőnyegen június 15-én, majd a 30 esztendős előadó – aki egyben az egyik szervező is volt – a színpadon mondott beszédet. Külön kiemelte: „Stormi, szeretlek, és kis feleségem, Téged is.”
 
A szemtanúk a People magazinnak azt mondták, a páros nyíltan úgy viselkedett, mint akik nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Aranyosak voltak együtt és fogták egymás kezét.
 
Felújított kapcsolatukról egyébként ismét gőzerővel terjednek a hírek, mióta 2021 májusában Los Angelesben együtt jelentek meg egy vacsorán Kylie testvérével, Kendall Jennerrel és kedvesével, Devin Bookerrel, valamint barátaikkal, Hailey és Justin Bieberrel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.