2020. 04. 14. - 08:02

Liam Hemsworth vesekőtől szenvedett

Liam Hemsworth vesekőtől szenvedett

Vesekő miatt szükséges változtatnia a neves színésznek – Liam Hemsworth-nek a jelek szerint hanyagolnia kell a vegán étrendet, ha rendbe akar jönni.

Úgy tűnik, szakítania kell a vegán étrenddel a népszerű színésznek – a sztárnál korábban vesekövet állapítottak meg, melyet a zöldségek mennyisége okozott az étkezésében.liam_hemsworth_001
 
A 30 éves Liam Hemsworth növényi táplálkozást követett az elmúlt években, 2019 februárjáig, amikoris egy különösen fájdalmas tapasztalat ébresztette rá, hogy valamit nem csinál jól. Egy hétig szenvedett veseköve miatt.
 
Először csak letargikusnak érezte magát, majd komoly fájdalmai lettek és kórházban kellett ellátni, megműtötték. „Ha egyszer kialakul a vesekő, másodszor is megtörténhet, amennyiben ugyanolyan étrendet követsz, mint eddig” – hívta fel a figyelmet Liam.
 
A színész vesekövét a magas mennyiségű oxalát szintje okozta, amely a zöldségekben található anyag. Emiatt teljesen át kellett gondolnia, mit és hogyan egyen, hogy egészsége visszatérjen.
 
Liam Hemsworth emellett elvált – Miley Cyrus énekesnőtől -, s nemrég beszélt is arról, hogy újra kell építenie önmagát. Olvasd el itt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.