2011. 11. 27. - 06:37

Linda, Cseke Katinka, interjú a gyilkossal a Frizbi adásában!

Linda, Cseke Katinka, interjú a gyilkossal a Frizbi adásában!
A móri gyilkosságok miatt elítélt Weisdorn Róbert exkluzív interjúban beszél életéről Hajdú Péternek.

A Linda bemutatásának 30. évfordulóján a kultikus magyar sorozat főszereplői, Veszprémi Linda, Veszprémi Béla és Endrődi Tomi, azaz Görbe Nóra, Bodrogi Gyula és Szerednyei Béla elevenítik fel a legemlékezetesebb pillanatokat.

Ismét Frizbi Hajdú Péterrel! Advent első vasárnapján is különleges beszélgetéseket és produkciókat láthatnak a nézők. A móri gyilkosságok miatt elítélt Weisdorn Róbert exkluzív interjúban beszél életéről Hajdú Péternek. Mögé láthatunk, milyen érzelmek, milyen gondolatok fordulnak egy hasonló ember fejében? Mi vezet el a tragédiákhoz? Van esély arra, hogy ne következzenek be?

Frizbi - Hajdú Péter


A Linda bemutatásának 30. évfordulóján a kultikus magyar sorozat főszereplői, Veszprémi Linda, Veszprémi Béla és Endrődi Tomi, azaz Görbe Nóra, Bodrogi Gyula és Szerednyei Béla elevenítik fel a legemlékezetesebb pillanatokat. Sokaknak talán ismeretlen a sorozat, viszont 40-es korosztály már biztosan élénken emlékszik a sorozat hatalmas sikerére.

Cseke Katinka és tunéziai szerelme, Hassine itt beszél először kamerák előtt kapcsolatukról, összeköltözésükről, féltékenységről, gyerekvállalásról. Milyen egy ilyen különböző kultúrával rendelkező emberek kapcsolata? Melyek az előnyök, s hol vannak a nehézségek? Mindent megtudunk vasárnap este a Frizbiben!

Majd a világhírű mágus Jeff McBride produkcióját is láthatjuk és fellép Gáspár Laci a szépségkirálynők társaságában. Nem maradnak az éhes férfitekintetek sem gyönyörű hölgyek nélkül. Találkozunk vasárnap este a Frizbi adásában!
Forrás: TV2, Frizbi Hajdú Péterrel
-gg-

Cseke Katinka és tunéziai szerelme, Hassine itt beszél először kamerák előtt kapcsolatukról, összeköltözésükről

Cseke Katinka és tunéziai szerelme, Hassine itt beszél először kamerák előtt kapcsolatukról

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.