2017. 11. 11. - 12:30

Mariah Carey karrierjét pasija menedzseli?

Mariah Carey karrierjét pasija menedzseli?

A tehetséges énekesnő nemcsak valóban együtt van háttértáncosával – hiszen ez hónapokig nem volt egyértelmű -, hanem a hírek szerint már Bryan Tanaka menedzseli a karrierjét is.

Mariah Carey megbízik a párjában – úgy hírlik, mostanra ő lett a menedzsere. Bryan Tanaka eredetileg az énekesnő háttértáncosa volt, de kapcsolatuk az elmúlt esztendő során komolyabbra fordult. Nem sokkal azután jöttek össze, hogy Mariah eljegyzése felbomlott korábbi, milliárdos vőlegényével.

Mariah Carey menedzserévé Bryan Tanaka lépett elő?

Mariah Carey menedzserévé Bryan Tanaka lépett elő?

Carey a közelmúltban szakított menedzserével, Stella Bulochnikovval, akinek a jelek szerint Bryan Tanaka vette át a helyét.

Egy bennfentes szerint egyébként Mariah Carey párja áll a menedzser elküldése mögött, mivel már jó ideje győzködte az énekesnőt arról, hogy ő jobban kezelné a karrierjét.

Sokan aggódnak a történtek miatt Mariah-ért – a sztár ismerőse a Page Six-nek elmondta, tipikus Britney Spears-Kevin Federline történetnek tűnik Carey mostani lépése, melyben a háttértáncos az énekesnő kedvesévé lép elő, de a menedzserkedésről kevés fogalma van.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Mariah Carey-t szexuális zaklatással vádolják?

Kapcsolatban van Mariah Carey vagy sem?

B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.