2020. 05. 21. - 08:30

Mary-Kate Olsen sürgős válást kért

Mary-Kate Olsen sürgős válást kért

Úgy hírlik, a csinos színésznő és férje a gyermekvállalás kapcsán kapott össze végleg - Mary-Kate Olsen sürgős válásért folyamodott a bírósághoz.

Mint az a napokban kiderült, Mary-Kate Olsen-t a férje mielőbb kívül akarja tudni New York-i lakásukból, ezért a színésznő sürgős segítséget kért a hatóságoktól.marykateolsen_1
 
A színésznő és párja szakítása a friss hírek szerint annak köszönhető, hogy Mary-Kate már gyermeket szeretett volna, míg Olivier Sarkozy nem.
 
A 33 éves sztár sürgősségi válást kért, különösen, hogy állítása szerint férje a koronavírus kellő közepén ki akarta őt rakni a lakásukból.
 
Olivier Sarkozy-nek korábbi házasságából már van két gyermeke. Mary-Kate Olsennel 2015-ben kötötte össze életét hivatalosan is.
 
Egy bennfentes elárulta: pár évvel ezelőtt Mary-Kate számára sem volt prioritás a gyermekvállalás, se ez változott. Olivier-nek két felnőtt gyereke van és nem szeretne többet.
 
A színésznő azt gondolta, hogy változni fog, de ez nem történt meg. Úgy hírlik, Mary-Kate Olsen már a párja bulizós életstílusával sem értett egyet.
 
A forrás a People-nek elmondta azt is, hogy Olivier szereti a partikat, nagy társasági ember, aki sokat is költ - míg Mary-Kate jobban szereti a csendes és visszavonult életet, a kis összejöveteleket a legközelebbi barátokkal.
 
A színésznő most sürgősen válni akar az 50 éves bankártól, aki 17 évvel idősebb nála.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.