2023. 10. 30. - 08:30

Megdöbbentő: pislogással irányítható az okostelefon

Megdöbbentő: pislogással irányítható az okostelefon

Pislogjunk egyszer, s máris megnyithatunk egy alkalmazást. Meghökkentő újítással állt elő a HONOR Magic 6 okostelefon, amelyet a felhasználók csak a szemükkel irányíthatnak.

Elképesztő újdonsággal rukkolt elő a HONOR Magic 6 okostelefon: a felhasználók csupán a szemükkel képesek irányítani a készüléket - mozgathatják és megnyithatják az okostelefonon levő alkalmazásokat és beállításokat. 
 
Egy egyszeri pislogással például rögtön megnyitható egy applikáció. Hogy mi történik, ha kétszer pislogunk, azt a márka egyelőre még nem közölte.
 
A HONOR az október 24-e és 26-a között, Hawaii-on megrendezett Snapdragon Summit 2023 rendezvényen mutatta be a hamarosan megjelenő okostelefon meghökkentő funckióit. Olvasd el: Már nem is mi fotózunk, hanem az MI
 
Megdöbbentő: pislogással irányítható az okostelefon
Megdöbbentő: pislogással irányítható az okostelefon
 
A szemkövetésen alapuló multimodális interakciót Magis Capsule-nek, vagyis Varázskapszulának nevezték el.
 
Úgy tűnik, az előlapi kamera és a szenzor képes érzékelni a szemek mozgását, miközben a felhasználók egy kurzort látnak a HONOR Magic 6-on, amely segíthet navigálni az alkalmazásokban és azok használatában.
 
A cég sajnos még nem hozta nyilvánosságra, mikor érkezik pontosan a Magic 6, illetve, hogy már gyártás alatt áll-e. Így még várat magára, hogy megtudjuk, vajon hogyan is működik összességében ez az igazán különleges készülék.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.