2022. 08. 24. - 15:37

Már nem is mi fotózunk, hanem az MI

Már nem is mi fotózunk, hanem az MI

A technológia fejlődésével egyre több okostelefon-márka kezd mesterséges intelligencia (MI) kamerafunkciókat beépíteni készülékeibe. 

Az MI-alapú funkciók lehetővé teszik az okostelefonok számára, hogy pontosan érzékeljék a környezetet, és automatikusan javítsák a fényképeket a zaj eltávolításával, a fény korrigálásával, a téma élesítésével és a nem kívánt vagy elmosódott elemek eltávolításával a képből.
 
 
Az egyik ilyen MI kameratechnológiát kínáló márka a vivo. A vivo egy globális technológiai márka, amely az innovatív és élvonalbeli okostelefon-technológiára specializálódott.
 
Már a mesterséges intelligencia fotóz helyettünk
 
MI kamera algoritmusuk megkülönbözteti a témát a háttértől és számos beépített előre beállított jelenetet kínál, különböző üzemmódokat és funkciókat javasol, például elmosást, amelyek kiemelik a témát és drasztikusan javítják a jelenetet.
 
 
A készülékek a vivo legújabb MI kameratechnológiájával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják az algoritmus által kínált összes funkciót.
 
Ezek a funkciók közé tartozik a jelenetfelismerés, a tárgyfelismerés, az automatikus zajcsökkentés, az automatikus expozícióbeállítás és az automatikus fehéregyensúly-beállítás.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.