2020. 07. 28. - 08:40

Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas kislánya

Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas kislánya

Szülő lett a sztárpár. A hírek szerint világra jött Sophie Turner és Joe Jonas első közös gyermeke, aki a Willa nevet kapta.

Megérkezett a sztárcsemete: július 22-én megszületett Willa, Joe Jonas és Sophie Turner kislánya – írta meg a TMZ.Joe Jonas és Sophie Turner
 
A Trónok harca sztárjának és a Jonas Brothers énekesének ez az első gyermeke.
 
Úgy tudni, Sophie Turner Los Angelesben szült. Ám azon kívül, hogy hívjákj a kislányt, egyelőre semmilyen részletet nem közöltek.
 
A 24 éves színésznő korábban azt mondta: már alig várja, hogy anya lehessen. Egy forrás szerint Joe és Sophie nagyon izgatottan várta a gyermeket és alaposan felkészültek a fogadására.
 
Igyekeztek emellett aktívak maradni, sétákra mentek és túráztak.
 
A sztárpár a karantén időszakát is jól viselte, Sophie szeretett otthon lenni Joe-val, az énekes hasonlóan érzett, ugyanakkor azt is megjegyezte, kicsit olyan, mintha börtönben lennének.
 
Sophie Turner és Joe Jonas 2016-ban kezdett egymással randevúzni, a Jonas Brothers sztárja 2017-ben kérte meg a színésznő kezét és 2019 nyarán házasodtak össze.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.