2023. 01. 30. - 07:30

Mesterséges intelligencia - Teniszező robot a technológiai tárlaton

Mesterséges intelligencia - Teniszező robot a technológiai tárlaton

A fitnesz-robotok között mutatták be a CES technológiai kiállításon a teniszező robotot, amely sokat segíthet a gyakorlásban.

Idén is rengeteg meglepő újdonsággal rukkoltak elő a különféle cégek a január elején Las Vegasban megrendezett CES (Consumer Electronics Show) 2023 technológiai tárlaton. Olvasd el: E-sport bajnokságokat tartanak a netenteniszrobot_01
 
A fitnesz-robotok sorában mutatkozott be például a személyre szabott teniszrobot rendszer. 
 
Az iVolve Pro teniszrobot a Curinginnos cég találmánya, amely jó bízonyíték arra, hogy a mesterséges intelligencia nem csak az erőnlét nyomon követésében segít, hanem javítani is lehet ezen a segítségével, miközben az ember remekül szórakozik. Olvasd el: Kosarazó robot került rivaldafénybe az olimpián
 
Az iVolve Pro gyűjti a felhasználói adatokat, elemzi az edzési mintákat, valamint az erősségeket és gyengeségeket - majd ezt felhasználja arra, hogy edzésprogramokat és  versenyprogramokat biztosítson az autonóm teniszrobot rendszeren keresztül.
 
A CES Fitness & Sportok kategóriájában kitüntetett is lett az iVolve Pro robot, amely úgy fest, akár egy teniszlabdagép, de ennél sokkal többet tud. 
 
Mesterséges intelligencia és számítógépes látás alkalmazásával dinamikusan lövi a labdát és mozog is a pályán.
 
Így tökéletesen szimulálja az élményt, mintha egy másik ember ellen játszanánk.
 
 
Fotó: curinginnos.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.