2020. 08. 06. - 08:45

Michael Jackson lánya szakított

Michael Jackson lánya szakított

Úgy hírlik, kétesztendős együttlét után pontot tett kapcsolata végére Paris Jackson és zenekari társa, Gabriel Glenn.

A hírek szerint szakított egymással Paris Jackson és Gabriel Glenn. Michael Jackson lánya és Glenn nemcsak egy pár voltak, a The Sound Flowers együttest is ketten hozták létre.
 
A 22 esztendős Paris és 23 éves csapattársa szakítását egy, hozzájuk közelálló forrás erősítette meg a People magazinnak.paris_jackson_gabriel_1
 
Mások a TMZ.com-nak arról számoltak be, hogy barátilag váltak el, s Paris Jackson úgy döntött, zenei karrierjére fókuszál.
 
A hír már csak azért is különös, mert a közelmúltban vetítették le a kettejükről szóló Facebook Watch-sorozat utolsó részét.
 
Paris Jackson ugyancsak a napokban nyilatkozta, hogy „nem szeretné meghatározni” szexuális érdeklődését, s azt is hozzátette, hogy ő, akinek Kos a csillagjegye, a türelem dolgában sem jár túlságosan az élen, míg Gabriel Glenn Bika és makacs.
 
S miközben korábban azt mondta, Gabriel csodálatosan összeillik vele, ma már úgy nevezi: egyike a lelkitársainak. „Nem gondolom, hogy a lelkitársak csupán romantikus partnerek lehetnek” – fogalmazott.
 
Gabriel Glenn egyébként leszögezte, mindig is szeretett volna egy zenekarban lenni Paris-el, akkor is, ha már nem tekinthetők egy párnak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.