Bulvár

Mila Kunis nem vesz ajándékot gyerekeinek

Mila Kunis nem vesz ajándékot gyerekeinek
Mindenkit meglepett a szépséges színésznő és kedvese azzal a kijelentéssel, miszerint ők nem ajándékozzák a gyerekeket. 

 

Mila Kunis nemrég az Entertainment Tonight műsorban vendégeskedett, ahol beszélt kicsit a magánéletükről Ashton Kutcherrel. Mint mondta, nem adnak a gyerekeiknek karácsonyi ajándékot. Ezen persze mindenki felháborodott, hiszen ritka az a család, ahol nincs ajándékozás ezen az ünnepen. 
 
Mila Kunis családjával
 
Mila úgy fogalmazott, hogy azért gondolták ki ezt a kezdeményezést, mert szerinte olyan kicsik még, hogy nem igazán számít. Ráadásul úgy gondolják, hogy amennyiben nagyon sok ajándékot kap, nem értékeli majd a dolgokat kellőképpen. Nem akarja azt, hogy elvárás legyen az ajándék. A nagyszülők természetesen vehetnek valamit az unokáknak, de ők is csupán egy dolgot. Amennyiben túl sok meglepetést vásárolnak a gyerekeknek, azokat sem adják oda nekik, hanem szétosztják a hátrányos helyzetűek között.
 
Mila Kunis
 
A sztárpár bízik benne, hogy ennek a módszernek a hatására a gyerekek megtanulják, hogy mi az, amit értékelni kell és nem drága dolgokban mérik majd a boldogságot, hiszen a karácsony nem az ajándékozásról kellene, hogy szóljon, hanem a szeretetről. 
 
 
N.O.

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >