2017. 10. 10. - 20:16

Mila Kunis nem vesz ajándékot gyerekeinek

Mila Kunis nem vesz ajándékot gyerekeinek
Mindenkit meglepett a szépséges színésznő és kedvese azzal a kijelentéssel, miszerint ők nem ajándékozzák a gyerekeket. 

 

Mila Kunis nemrég az Entertainment Tonight műsorban vendégeskedett, ahol beszélt kicsit a magánéletükről Ashton Kutcherrel. Mint mondta, nem adnak a gyerekeiknek karácsonyi ajándékot. Ezen persze mindenki felháborodott, hiszen ritka az a család, ahol nincs ajándékozás ezen az ünnepen. 
 
Mila Kunis családjával
 
Mila úgy fogalmazott, hogy azért gondolták ki ezt a kezdeményezést, mert szerinte olyan kicsik még, hogy nem igazán számít. Ráadásul úgy gondolják, hogy amennyiben nagyon sok ajándékot kap, nem értékeli majd a dolgokat kellőképpen. Nem akarja azt, hogy elvárás legyen az ajándék. A nagyszülők természetesen vehetnek valamit az unokáknak, de ők is csupán egy dolgot. Amennyiben túl sok meglepetést vásárolnak a gyerekeknek, azokat sem adják oda nekik, hanem szétosztják a hátrányos helyzetűek között.
 
Mila Kunis
 
A sztárpár bízik benne, hogy ennek a módszernek a hatására a gyerekek megtanulják, hogy mi az, amit értékelni kell és nem drága dolgokban mérik majd a boldogságot, hiszen a karácsony nem az ajándékozásról kellene, hogy szóljon, hanem a szeretetről. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.