2022. 09. 05. - 08:30

Miley Cyrus avatárként tűnt fel a Guccinál

Miley Cyrus avatárként tűnt fel a Guccinál

A sikeres énekesnő a közelmúltban lett a Gucci Flora Gorgeous Jasmine parfüm új arca – most avatárként jelenik meg a Roblox online plaformon.

Miley Cyrus újabban a Gucci ház avatárjaként tűnik fel a Robloxon. Utóbbi egy globális platform, mely játékon keresztül hozza össze az embereket. Olvasd el: Volumetrikus avatár lett a sminkmárka alapítójamiley_gucci_1
 
A népszerű énekesnő a Gucci Flora Gorgeous Jasmine parfüm új arca – s egyben az első személy, aki avatarként jelenik meg a Gucci városban a Robloxon.
 
Miley avatárja csatlakozik ehhez a magával ragadó világhoz, mint a játék és a felfedezés döntőbírója: küldetéseket, játékokat és interaktív tanulást vezet. Olvasd el: Mit kell tudnia egy avatárnak?
 
A virtuális világ látogatói részt vehetnek a bűvös Flora betűk utáni vadászatban és jutalmakat nyerhetnek, valamint a Gucci Flora Gorgeous Jasmine kampányvizuáljában is szerepet vállalhatnak a Selfie Way-en.
 
Az új Coty-illat népszerűsítését célzó kampány metaverzumra épülő elemét úgy alakították ki, hogy hozzájáruljon az illatok felfedezéséhez és és segítse a felhasználókat az inspirálódásban.
 
 
Fotó: Gucci/Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.