2022. 08. 26. - 08:30

Mit kell tudnia egy avatárnak?

Mit kell tudnia egy avatárnak?

Napjainkban egyre több sztár alkalmaz avatárt – köztük Justin Bieber vagy Bella Hadid. Mit kell azonban tudni ezekről, mi a szerepük valójánban?

Manapság az avatárokat gyakran használják a hírességek arra, hogy közösségi médiafelületeken és más weboldalakon ábrázolják magukat. Olvasd el: Avatárként jelent meg David Guetta egy játékban
 
Egy avatár szolgálhat például a híresség hivatalos weboldalán vagy egy blogbejegyzésben való megjelenítésére.
 
Az avatárt gyakran használják a közösségi médiaplatformokon is, így a Twitteren és az Instagramon. A hírességek többnyire olyan avatarokat választanak, amelyek tükrözik a személyes stílusukat, vagy azt, kik ők, mint személyiség.
 
Egy színésznő például választhat avatárt, amelyik hasonlóan néz ki, mint ő, vagy ami egy filmben vagy tévéműsorban szereplő karakterét képviseli. Olvasd el: Divatos holmikba öltözteti az avatárokat a Meta bolt
 
Maisie Williams avatárja a H&M kampányában
Maisie Williams avatárja a H&M kampányában
 
Egyes színészek, színésznők és énekesek rajzfilmfigurákat vagy állatokat ábrázoló avatárokat használnak.
 
Akadt olyan énekesnő, aki egy rózsaszín nyulat választott avatárnak és Pinkie Pie-nak nevezte el. Gyakran használja ezt az avatárt, hogy képeket és videókat tegyen közzé a közösségi média oldalain. Egy másik színésznő egy macska avatárját választotta és elnevezte Lunának. Gyakran posztol magáról képeket cicás avatárjával az Instagramon.
 
Sok híresség dönt olyan avatár mellett, amely hasonlít a külsejére. Ez segíthet a rajongóknak jobban kapcsolódni hozzá az interneten. Egy színésznő például olyan avatárt választott, amely nagyon hasonlított rá és Mya-nak nevezte el. Egy másik színész választása olyan avatárra esett, amelyiknek a frizurája egyezett az övével – Bobnak keresztelte. Sokszor posztol
magáról képeket avatárjával a Twitteren. Olvasd el: Justin Bieber digitális avatárként lép fel
 
Vannak azonban sztárok, akik maguktól teljesen eltérő avatár mellett döntenek. Egy énekes például egy láma avatárját választotta és Llama Llama Llama Red Pajama névre keresztelte – gyakorta alkalmazza. Egy másik énekes egy ló avatárját választotta – ennek a neve Horse Horse Horse.
 
Ahhoz, hogy online reprezentálja magát, sok sztár választ tehát avatárt, ami egy szórakoztató módja annak, hogy a rajongók többet tudjanak meg a híresség személyiségéről és stílusáról.
 
 
J.L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.