2012. 04. 01. - 16:59

Miss Colours Hungary 2012 - az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny!

Miss Colours Hungary 2012 - az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny!

Kerekesszékes szépségverseny
Videó forrása: TV2

Miss Colours Hungary 2012 - az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny!

Idén rendeznek hazánkban először szépségversenyt a kerekesszékeseknek! Ezen a versenyen a szép arca, a kisugárzás az, ami számít. 18 éven felüliek jelentkezhetnek, de felső korhatár nincsen...

2012. február 25-én a Larus Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny az Érthetően Az Egészségért Alapítvány és a Colours Rehab Kft. szervezésében. A Miss Colours Hungary 2012. A hölgyek ruháit Zoób Kati tervezi, a zsűriben helyet foglal Magony Szilvia, Lakatos Márk és Erika Bogan, az amerikai kerekesszékes szépségkirálynő.

A külföldi versenyek után Magyarországon is megrendezésre kerül az első hazai kerekesszékes szépségverseny, a Miss Colours Hungary 2012. A szépségverseny célja bemutatni, hogy a kerekesszékes hölgyek számára is kiemelten fontos a szépség és nőiesség, ők is lehetnek szépek, vonzóak, nőiesek. A verseny során a zsűri az egész személyiségetnézi, a megjelenés mellett fontos hölgyek elhivatottsága, rátermettsége, kommunikációs készsége.

Miss Colours Hungary 2012 - az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny!

A szépségverseny ötletgazdája, Kazány Tibor, a Colours Rehab Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy maga is kerekesszékes és tudja, milyen fontos az új célok kitűzése és az egészséges önértékelés megteremtése. „A Miss Colours Hungary 2012 szépségverseny során olyan hölgyeket keresünk, akik ezt az életfelfogást vallják, szeretik a kihívásokat, és a nehézségek ellenére tovább szeretnének lépni egy szép karrier felé."

 

Pataki Zita műsorvezető szívesen vállalta a rendezvény háziasszonyi szerepét. A nappali viseleteket az új magyar divatmárka, az ATTITUDE biztosítja, a nőiesség, a klasszikus és időtlen elegancia jegyében. A szépségverseny döntősei Katti Zoób Couture ruhakölteményeiben vonulnak fel. Janusch Zsuzsa, a Kézmű Nonprofit Kft. belföldi értékesítési vezetője, szerepvállalásukról elmondta: „Mi is fontosnak tartjuk a szervezők törekvését, amihez örömmel járulunk hozzá az ATTITUDE és a Katti Zoób kollekcióval."

Miss Colours Hungary 2012 - az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny!

Magony Szilvia szépségkirálynő és műsorvezető kiemelte, hogy a kerekesszék nem zárja ki a szépséget és nőiességet. Dr. Ari Lajos, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgató-helyettese így nyilatkozott: „Munkám során rengeteg esetben tapasztaltam, hogy egy megváltozott élethelyzetben a fizikai gyógyuláshoz vezető úton rendkívül fontos szerepe van a lelki egészség helyreállításának is." Murga György is, a Larus Étterem és Rendezvényközpont üzletág igazgatója elmondta, azért vesznek részt szívesen a szépségverseny megrendezésében, mivel a Miss Colours Hungary-t egyedülálló kulturális kezdeményezésnek tartják.

 

„A Miss Colours Hungary célkitűzései között szerepel, hogy felhívják a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére, az akadálymentesítés fontosságára..." - összegezte Varga-Tarr Sándor, a Miss Colours Hungary 2012 projekt igazgatója. A szervezők 2012. január 9. és január 31. között várják aktív kerekesszékes hölgyek jelentkezését a www.misscolours.com weboldalon.

-gg-

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.