2012. 05. 16. - 14:04

Muri Enikő az X-faktor női győztese énekel és játszik

Muri Enikő az X-faktor női győztese énekel és játszik

Muri Enikő sikere a Madách színpadán
Videó forrása: RTL

Muri Enikő a Madách színpadán!

Muri Enikő életet új fordulatot vett. Az X-Faktor 2011 legjobb női énekese az Én, József Attila című darabban játszik főszerepet. Muri Enikő mindig is úgy érezte, hogy igazából neki a színpadon a helye. Enikő véleménye az, hogy az X Faktor 2. helye a lehető legjobb döntés volt. Most végre teljesen önálló életet kezd, albérletbe költözik, ez az első alkalom lesz, hogy egyedül fog élni. Arra viszont mindenképp nagyon-nagyon oda kell figyelnie, hogy kinek adja a szívét. Alaposan meg kell ismerni a leendő választottat.

Muri Enikő napjai az utóbbi hónapokban csak az X Faktorról szóltal, most azonban válaszút elé állt, óriási lehetőséggel a kezében léphet tovább. Az a kérdés foglalkoztatja a nézőket, hogyan használja ezt a lehetőséget, mert az X Faktor jó lehetőség, szinte egyfajta garancia a befutásra, a sikerre, a kiemelkedésre. Garancia volt már tavaly is, Takács Nikolas, Wolf Kati, Janicsák Veca, és Király L. Norbi esetében is, minden ember egy-egy sors... Annak ellenére, hogy Muri Enikő színésznek tanul, úgy gondolja, mégsem ezen az úton fog tovább haladni.

Muri Enikő a Madách színpadán szerepel


Muri Enikő szinte minden teljesült mostanában. Megcsinálta! Nagyon izgult, sőt félt. Megtanulta az összes szöveget, s akkor már a színpadon próbáltak több napja, mégis furcsa volt Enikőnek. Azt érezte, ahogy a próbateremből kilép a színpadra, minden megváltozik! Más a helyzet, a környezet, s benne van a végtelen izgalom, hogy melyik takarásba menjen a jelenet után, melyik ruha kell éppen, melyik kellék...S mégis hatalma, felemelő érzés a Madách színpadán állni, amire mindig is vágyott!

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo