2013. 04. 22. - 07:26

Muri Enikő ismét hisz a szerelemben!

Muri Enikő ismét hisz a szerelemben!
Muri Enikő nem kételkedik tovább a szerelem hatalmában!

Muri Enikő - Késő már
Videó forrása: Youtube - EnikoMuriVEVO

Muri Enikő véleménye a szerelemről alapjaiban változott meg, hiszen végre megtapasztalhatja, milyen az igaz szerelem, milyen egy igazi párkapcsolat! Kerényi Miklós Mátéval a színpadi jelenet tele van érzelmekkel. A Ghost 23 évvel ezelőtt megmutatta, mi a szerelem, a történet minden nézőt könnyekre fakasztott a mozikban, a romantika csúcsa, s most a musicalírókat is megihlette. Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté már gyakorolja a darab nagyjelenetét, hatalmas szenvedéllyel játszanak, méltó utódai az eredeti párnak. Soh nem feledjük, hogyan vetette bele magát a szerelembe Demi Moore és Patrick Swa­yze.

 

Muri Enikő

Muri Enikő megtudja, mi az igaz szerelem!

 

A jelenet az eredeti filmben akkor játszódik, amikor Sam még él, s meglepi Mollyt korongozás közben. Feledhetetlen perceknek voltunk itt tanúi! A musicalben visszaemlékezésként szerepel, így Sam már szellemként tér vissza, már kivülről nézi az eseményeket. Felmerül mondanivalóként a kérdés, hogy létezik örök szerelem? Az eredeti filmet Máté kerüli, hogy ne legyen hatással a produkcióra, mert úgy nem lenne hiteles az előadás szerinte. Érdekes viszont, hogy Muri Enikőnek nem a szerelem jutott az eszébe, amikor először kipróbálták a korongozást. Az agyag nagyon kemény, amelynek megformálása komoly erőt igényel. Nem olyan síma ez a jelenet, mint amilyennek tűnt annak idején a mozikban. Kemény kéz kell hozzá!

 

Muri Enikő

Muri Enikő a korongozást nem kötötte össze a szerelemmel!

-mz-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo