2013. 10. 28. - 13:03

Muri Enikő új pályára készül?

Muri Enikő új pályára készül?
Az X-Faktor eddigi legsikeresebb női előadója új álmokat dédelget, új irányvonalat indít életében.
Muri Enikő nem unatkozik, hiszen karrierje egyre inkább felfelé ível. Egymás után jelennek meg az új számai, koncertekre jár és saját lemezén dolgozik. Mindemellett sikeres színésznő is. Teendőit már így is elég nehéz úgy összehoznia, hogy mindenre legyen ideje, Enikő pedig most újabb feladatot vállalt magára. Új terveket dédelget, elkezdett ugyanis egy esküvőszervezői tanfolyamot.

Muri Enikő esküvőszervezőnek készül
Muri Enikő  az X-Faktor színpadán

 

Enikő számára nagyon vonzó az a fajta pörgés, amely az esküvő szervező feladataival jár. Nagyon szeretné majd idővel ő is ezt csinálni és látni a fiatal párok arcán a boldogságot, amikor az esküvőjükön minden a legnagyobb rendben, az Ő elképzelésük szerint történik. A fiatal énekesnő nagyon szereti az esküvőket és szeretne a közeljövőben azok megszervezésével foglalkozni. Szeretné, ha minden apró kis momentumot a kezében tarthatna a ruhától az esküvői vacsoráig és az este végén látná a fiatal pár arcán az elégedettséget és a hihetetlen boldogságot. Természetesen a jelenlegi munkáit sem szeretné feladni, további terveiben is szerepel az éneklés és a színház is.

 


Muri Enikő - Maradj még

Hogy a zenei karrierjét is komolyan veszi azt a hétvégén is bebizonyította, hiszen legújabb dalával lépett fel az X-Faktor színpadán. Enikő Maradj még című dalát bár már játsszák a rádiókban, televízióban most mutatta meg először. Az előadás nagyon jól sikerült, a közönség hatalmas tapssal jutalmazta a dalt. A fiatal énekesnő egy igazi dívaként állt az X-Faktor színpadára, bár a közösségi oldalakon és egyéb fórumokon sokan kritizálják Őt és nem utolsó sorban az RTL Klub stylist-jait. Nem volt ugyanis túlságosan jó választás sem a ruha, sem a haj, a sminkről pedig már jobb nem is beszélni. A gyönyörű fiatal énekesnő legalább 10 évvel öregebbnek nézett ki a színpadon. Ez azonban semmit nem rontott a produkción, hiszen Muri Enikő gyönyörű hangja mindenkit elbűvölt.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo