2020. 07. 23. - 09:45

Nicki Minaj várandós

Nicki Minaj várandós

Megerősítette a sikeres rapper, hogy első gyermekét várja. Nicki Minaj tavaly októberben ment férjhez kedveséhez, Kenneth Pettyhez.

Nicki Minaj kismama. A népszerű sztár hivatalosan is megerősítette, hogy első gyermekével várandós, nem is akárhogyan: egy fotósorozat készült róla, melyet megosztott a közösségi oldalán. A képek stílusa jellegzetesen Nickis.nickiminaj_terhes_01
 
A 37 esztendős rapper megköszönte a jókívánságokat. A többi között Halle Berry és Sam Smith is gratulált Nickinek.
 
A terhességéről már 2020 májusában felröppentek a hírek. Akkor a sztár elhintette, hogy „néhány hónap múlva” érkeznek majd a pocakos képek.
 
Az elmúlt években Nicki Minaj többször beszélt arról, hogy szívesen lenne anya. Mint mondta: ha az ötödik lemezét is kiadja és addig nem lesz anya, bármekkora vagyona van is, csalódott lenne. Mert úgy érzi, azért van a Földön, hogy édesanya legyen.
 
Azt is mondta, hogy házas szeretne lenni, mielőtt gyermeket szül.
 
Nagyon úgy tűnik, Nicki Minaj vágya Kenneth Petty oldalán teljesült – párjával a sztár 2019 októberében kötötte össze hivatalosan is az életét.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.